Kingslize Pizza uit zijn liefde met 50 pizzabonnen voor Sociaal Huis

Kingslize uit liefde met pizza’s. Speciaal voor Valentijnsdag ontving het Sociaal Huis maar liefst 50 bonnen van 10 euro voor gezinnen die het financieel erg moeilijk hebben. Het gaat naar gezinnen die begeleid worden door het GO-team (gezinsondersteuningsteam).

“Wij zijn blij met deze Valentijnsactie in samenwerking met het Sociaal Huis. Tijdens de Kerstperiode gaat er veel aandacht naar minderbedeelden, worden ze overspoeld door (goedbedoelde) hulpacties, maar spijtig genoeg hebben deze personen het heel het jaar door moeilijk. Onze pizza’s worden met veel liefde gemaakt en we hopen dat de gezinnen er met veel smaak van genieten,” zegt Omar Aberkane, de eigenaar van Kingslize Pizza. 

Het GO-team project van het Sociaal Huis werd vorig jaar gelauwerd door de Koning Boudewijnstichting. Dit gespecialiseerde team begeleidt op een innovatieve en intensieve manier gezinnen met kinderen die in de meest schrijnende omstandigheden wonen. Ze doen dit in samenwerking met de afdeling jeugd- en gezinsgebonden politiezorg van de Mechelse politie, lagere scholen en Kind en Gezin.
“Wij waarderen dit gulle gebaar van Kingslize Pizza enorm. Pizza is vrij duur voor deze gezinnen. Dankzij Kingslize kunnen ook zij eens genieten van deze vers gemaakte lekkernij en hoeven ze zich voor één keer niet druk te maken over wat ze ’s avonds op hun bord krijgen,” zegt schepen Koen Anciaux, voorzitter van het Sociaal Huis.